Het verschil maken!

Vandaag ben ik weer begonnen. Begonnen met schrijven. Vierenhalf jaar geleden startte ik met mijn eigen bedrijf om een verschil te maken in een omgeving die ertoe doet. Nu, Vierenhalf jaar later, kan ik zeggen, dat ik hard bezig ben om, hoe klein soms ook, het verschil te maken. Voor mijn partner, en sinds een jaar ook voor onze kleine man, voor mijn moeder, voor familie en vrienden, voor kwetsbare bewoners in mijn eigen stad, voor zieke kinderen, vluchtelingen, het milieu, mijn omgeving...

De ene keer is het een glimlach, de andere keer een tas met warme kleding, dan weer een opgeruimd huis dan weer 7000 ontbijtjes. Onder het motto ‘be the reason someone smiles today’ wil ik elke dag iets betekenen. Soms iets kleins (vuil opruimen op straat), soms iets groters (helpen op Lesbos in het vluchtelingenkamp). Dit wil ik delen via mijn blogs op deze website.

Waarom? Omdat ik mijn kennis en ervaring graag wil delen en wil gebruiken met en voor anderen. Hiervoor wil ik meer gaan schrijven. Content heb ik genoeg, maar vooral in mijn hoofd. Elke dag een verschil maken in een omgeving die ertoe doet. Wat doe jij zoal om een verschil te maken in je omgeving?!